Προτεραιότητα ανάμεσα σε όσα απασχολούν τους μελλοντικούς γονείς είναι η δημιουργία του παιδικού δωματίου, o χώρος που θα αποτελεί το «βασίλειο» του νεογέννητου διαδόχου! Ο χρόνος και η σκέψη όμως των γονιών αξίζει αφού το παιδικό δωμάτιο είναι η σκηνή που θα πρωταγωνιστήσει ο μικρός σας άγγελος!

συνέχεια...

Οι περισσότεροι γονείς ψάχνουν τρόπους για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους. Από το πρώτο μήνα κιόλας, μαμάδες και μπαμπάδες προσπαθούν να κρατήσουν το νέο μέλος της οικογένειας απασχολημένο με δημιουργικούς και διασκεδαστικούς τρόπους. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και κάθε μήνας κρύβει μια καινούρια έκπληξη για τα λιλιπούτεια μέλη της οικογένειας. Ανακαλύψτε μαζί μας παιχνίδια που θα κάνουν το μωράκι σας χαρούμενο και θα το βοηθήσουν να αντιληφθεί καλύτερα το νέο του περιβάλλον.

συνέχεια...

Συγχαρητήρια! Είστε έγκυος! Και τώρα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση. Για πολλές γυναίκες η περίοδος των εννέα μηνών μπορεί να φανεί ατελείωτη, για άλλες πάλι καθόλου αρκετή για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού. Και επειδή δεν είναι δυνατόν ή εφικτό να τηλεφωνείτε για το παραμικρό (συνήθως κοινό σύμπτωμα) τον γυναικολόγο σας, ας γίνουν αρωγοί σας οι εφαρμογές εγκυμοσύνης. Μέσα από το κινητό ή το tablet σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα στάδια της κύησης, την ανάπτυξη του μωρού αλλά και να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά σας. Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα application που προσφέρουν όλα τα παραπάνω και είναι εντελώς δωρεάν!

συνέχεια...