Αν και κάθε γυναίκα που μένει έγκυος ανυπομονεί να περάσουν οι μήνες για να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της, κάποια στιγμή περνά -αναμφισβήτητα- από το μυαλό της η ιδέα του τοκετού. Έτσι, οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, εύχονται συχνά να έχουν μια εύκολη γέννα. Εδώ, θα δείτε πώς θα βοηθήσετε τον εαυτό σας με μερικές απλές συμβουλές που θα διευκολύνουν την όλη διαδικασία, έτσι ώστε να απολαύσετε τον ερχομό του μικρού σας!

συνέχεια...

Κάθε χειμώνα, πολλοί βρίσκουν τον εαυτό τους σε έναν μοναχικό κόσμο γεμάτο από βήχα, φτέρνισμα και συνάχι. Οι οικογένειες συχνά κάνουν σχέδια, αλλά ΠΑΝΤΑ κάποιο παιδί θα έχει κρυολογήσει. Έτσι, έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στο να είναι υπερπροστατευτικοί γονείς και να ακυρώσουν τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν τα μικρόβια, ή να ρισκάρουν και να κάνουν ό,τι έχουν σχεδιάσει καταλήγοντας με ένα μόνιμο κρύωμα -ή και χειρότερα. Simple: κάντε μερικά απλά βήματα, ξεκινώντας από σήμερα.

συνέχεια...

Αν και η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι δουλειά της μαμάς, υπάρχει μία λίστα με τρόπους που ένας μπαμπάς μπορεί να μοιραστεί το φορτίο. Και, μαντέψτε! Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό έτσι. Μην ξεχνάτε ότι χρειάστηκαν δύο άνθρωποι για να ξεκινήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι.

συνέχεια...

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι λιγούρες σας μπορεί να σας κάνουν να ονειρεύεστε τρόφιμα και ροφήματα που δεν πρέπει να καταναλώνετε. Το να ακολουθεί κανείς μια υγιεινή διατροφή είναι πάντα σημαντικό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μέλλουσες μανούλες. Αυτή την περίοδο, το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι πιο επιρρεπές σε επικίνδυνα βακτήρια, γι’ αυτό και υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα, τα οποία καλό είναι να αποφεύγετε.

συνέχεια...

Μπορείτε να επωφεληθείτε από επιστημονικές έρευνες, προκειμένου να βρείτε το κατάλληλο χρώμα για το δωμάτιο του μωρού σας. Αν και το βρέφος δεν αντιλαμβάνεται τα χρώματα σωστά για λίγο καιρό, μεγαλώνοντας θα το κάνει και, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα χρώματα έχουν κάποιο αντίκτυπο στα μωρά.

συνέχεια...