Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχουν τα προβλήματα που περιμένετε, όπως είναι τα πρησμένα πόδια ή η αύξηση του σωματικού βάρους και η κούραση, αλλά υπάρχουν και κάποια ζητήματα που μάλλον σας εκπλήσσουν, όπως είναι η τριχόπτωση, η κακή αναπνοή και η ακμή. Αν, λοιπόν, ξεκινάτε αυτό το υπέροχο ταξίδι και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, προετοιμαστείτε για την πιθανότητα να προκύψουν τα παρακάτω ζητήματα ομορφιάς και ανακαλύψτε συμβουλές και προϊόντα για να μειώσετε τις επιπτώσεις τους.

συνέχεια...

Έχετε δει ποτέ έγκυο γυναίκα με ακουστικά στην κοιλίτσα της; Λοιπόν, η μουσική μπορεί να βοηθήσει την υγεία και την ανάπτυξη του εμβρύου, ενώ τα θετικά αποτελέσματα επιδρούν στο μωρό ακόμη και μετά τη γέννησή του. Παρακάτω, θα δείτε επτά τρόπους με τους οποίους η μουσική μπορεί να επηρεάσει -θετικά- το αγέννητο αγγελούδι σας.

συνέχεια...

Τι δουλειά μπορεί να έχουν οι σκύλοι ή οι γάτες με τον κίνδυνο να κρυολογήσει το μωρό σας; Έρευνα αναφέρει ότι μπορεί να βοηθήσουν να μειωθεί ο κίνδυνος να κάνει βήχα ή συνάχι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής του. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Pediatrics και τα αποτελέσματα ενισχύουν την άποψη ότι τα υπερβολικά αποστειρωμένα περιβάλλοντα δεν κάνουν καλό στην υγεία ενός βρέφους.

συνέχεια...

Μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λαμβάνει συνεχώς ευχές, καθώς και θετικά σχόλια για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Δυστυχώς όμως, κάποιες φορές μπορεί να ακούει και κάποια σχόλια όχι και τόσο κολακευτικά. Τέτοια σχόλια δεν προέρχονται πάντα από σκόπιμη αγένεια ή αναισθησία, αλλά μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν από μία γυναίκα που βρίσκεται σε ένα… ορμονικό roller coaster.

συνέχεια...

Σε πολλές περιπτώσεις, όταν ένα ζευγάρι προσπαθεί να οργανώσει τη βάπτιση, συνειδητοποιεί πως ο προϋπολογισμός του βγαίνει εκτός ορίων. Αν είστε και εσείς ένα τέτοιο ζευγάρι, αρχικά, δεν πρέπει να αγχωθείτε! Το μυστήριο της βάπτισης είναι ένα σπουδαίο γεγονός και χρειάζεται σωστή οργάνωση και προσοχή. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και μικρές περικοπές. Παρακάτω, θα βρείτε τρεις υπέροχες DIY ιδέες για να κάνετε τη βάπτιση του μικρού σας το ίδιο παραμυθένια, με μικρότερο κόστος.

συνέχεια...