Άλλα βρέφη έχουν τον ύπνο στο... τσεπάκι τους, ενώ άλλα συνήθως δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Έτσι, οι «τυχεροί» γονείς απλά βάζουν το μωρό στο κρεβάτι του και αυτό κοιμάται για ώρες, ενώ οι «άτυχοι» το κρατούν ώρες αγκαλιά ή το πηγαινοφέρνουν μέχρι να κοιμηθεί. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, αφιερώστε μερικά λεπτά και διαβάστε τα tips που ακολουθούν -μπορεί να σας δώσουν τη λύση.

συνέχεια...

Αεροπλάνα, γραμματόσημα, χάρτες, αερόστατα, φωτογραφικές μηχανές, post-cards... Το ταξίδι είναι ένα υπέροχο θέμα, το οποίο προσφέρει πολλές όμορφες επιλογές για τη διακόσμηση της δεξίωσης της βάπτισης. Καφέ, μπεζ και μπλε είναι τα ιδανικά χρώματα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ μπορείτε να του δώσετε και μία vintage διάθεση, προσθέτοντας ρετρό βαλιτσούλες, βέσπες κτλ. Οι ιδέες δεν τελειώνουν ποτέ και εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες για εσάς και το μικρούλι σας! Συνεχίστε την ανάγνωση.

συνέχεια...

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από τότε που προσπαθήσατε και τώρα πεθαίνετε να μάθετε: είμαι έγκυος? Για να είστε σίγουρη θα πρέπει να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης ή μία απλή εξέταση β-χοριακή, αλλά μέχρι τότε, ρίξτε μία ματιά σε αυτά τα πρόωρα σημάδια εγκυμοσύνης για να πάρετε μία ιδέα.

συνέχεια...

Σχεδιάζετε τη βάπτιση του μικρού σας και θέλετε να αποφύγετε τα κλασικά ροζ και μπλε που βλέπετε συνέχεια? Απαλά χρώματα όπως το μπεζ, το κίτρινο αλλά και έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε, το πράσινο είναι ουδέτερα και ταιριάζουν σε αγόρια και κορίτσια. Μία βάπτιση σε ουδέτερες αποχρώσεις είναι πολύ καλή ιδέα, αφού το αποτέλεσμα όπως και να έχει θα είναι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο, ενώ με αυτό τον τρόπο θα απολαύσουν τη διακόσμηση όλοι οι μικροί σας καλεσμένοι. Και τα αγοράκια και τα κοριτσάκια!

συνέχεια...

Με αυτό το φανταστικό τροπικό θέμα για βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού και τις μοντέρνες ιδέες που θα βρείτε στη συνέχεια, η βάπτιση του μικρού σας θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Φυσικά, για το συγκεκριμένο θέμα, θα δούμε ανανάδες παντού, ενώ το πράσινο είναι το κυρίαρχο χρώμα, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με μία πολύχρωμη παλέτα που θα θυμίζει τροπικό νησί και καλοκαιρινές διακοπές!

συνέχεια...