Τα τελευταία χρόνια, τα εστιατόρια καθώς και οι ταβέρνες, ήταν η επικρατέστερη επιλογή για το κέρασμα των καλεσμένων μετά το Μυστήριο της Βάπτισης. Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει απαραίτητα και σήμερα. Τα μέρη στα οποία μπορείτε να γιορτάσετε μετά την βάπτιση του μικρού σας είναι πάρα πολλά και οι γονείς ψάχνουν πλέον εναλλακτικές προτάσεις αναφορικά με την τοποθεσία του κεράσματος. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε πού μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση της βάπτισης, πέρα από τα συνηθισμένα.

συνέχεια...

Πλησιάζει η ημερομηνία που το μικρό σας θα πλατσουρίσει στην κολυμπήθρα, θα πάρει το όνομά του μπροστά σε συγγενείς και φίλους και θα ξεκινήσει την καινούργια του ζωή. Ένα νέο ταξίδι ξεκινά για την οικογένειά σας. Εσείς, όμως, δεν ξέρετε πώς να το οργανώσετε! Αφού κλείσετε ημερομηνία και ώρα στην εκκλησία και τακτοποιήσετε όλα τα γραφειοκρατικά, δείτε την παρακάτω λίστα με τα θέματα που θα σας απασχολήσουν!

συνέχεια...

Είσαστε έτοιμοι να υποδεχτείτε στο σπίτι τον νέο σας… «συγκάτοικο»? Η διαδικασία προετοιμασίας του βρεφικού δωματίου είναι μια από τις πιο μοναδικές και τρυφερές στιγμές. Αν και το βρέφος δεν είναι σε θέση να εκφράσει τις επιθυμίες του, σίγουρα θα ήθελε ο χώρος, τον οποίο ουσιαστικά πρωτοαντικρύζει, να είναι ευχάριστος, άνετος και να προκαλεί μια οικεία διάθεση. Ξεκινήστε, λαμβάνοντας υπόψιν τις παρακάτω συμβουλές

συνέχεια...

Ο κόσμος των στερεών τροφών είναι συναρπαστικός για εσάς και το μωρό σας, αλλά υπάρχουν πολλές παρανοήσεις που μπορεί να προκαλούν σύγχυση όταν πρόκειται να αποφασιστεί ο καλύτερος τρόπος να αρχίσει το μωρό σας τα στερεά τρόφιμα. Είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τα καλύτερα τρόφιμα και τις μεθόδους για να δοκιμάσετε όταν αρχίζετε να προσθέτετε στερεά στη διατροφή του μωρού σας από το μητρικό γάλα ή / και τη φόρμουλα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που καλό είναι να έχετε κατά νου:

συνέχεια...

Η εγκυμοσύνη επηρεάζει κάθε κομμάτι του σώματος μιας γυναίκας. Από τα μαλλιά σας, μέχρι και τα νύχια των ποδιών σας, θα δείτε αλλαγές παντού. Εδώ, θα βρείτε τι πρέπει να περιμένετε αλλά και τι μπορείτε να κάνετε γι αυτό.

συνέχεια...