Η βάπτιση ενός παιδιού αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μυστήρια της εκκλησίας μας και ο ρόλος του νονού χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους πιο σημαντικούς που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ήρθε η ώρα να γίνετε κι εσείς νονά? Στην ουσία, αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε η πνευματική μητέρα ενός παιδιού και θα το καθοδηγείτε σωστά όσο αυτό μεγαλώνει. Και φυσικά στην τελετή θα πρέπει να ντυθείτε αναλόγως! Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε τι ακριβώς μπορείτε να φορέσετε

συνέχεια...

Η ναυτία, η οποία συχνά συνοδεύεται από εμετούς, είναι ένα πολύ κοινό σύμπτωμα της πρώιμης εγκυμοσύνης. Όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχείτε αν νιώθετε πρωινή αδιαθεσία, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι συνήθως είναι ένα σημάδι ότι η εγκυμοσύνη σας είναι φυσιολογική. Η πάθηση λέγεται πρωινή αδιαθεσία γιατί συχνά αυτή είναι η ώρα που τα συμπτώματα είναι χειρότερα. Παρ όλα αυτά, μπορεί να νιώθετε ανακάτεμα στο στομάχι και να κάνετε εμετό οποιαδήποτε ώρα μέσα στην ημέρα όταν είστε έγκυος.

συνέχεια...

Η μαμά, στη βάπτιση του μωρού της, πρέπει σίγουρα να επιλέξει ένα εντυπωσιακό outfit, μέσα στο οποίο όμως νιώθει ταυτόχρονα άνετα, αφού οι υποχρεώσεις εκείνη την ημέρα θα είναι σίγουρα πολλές. Αν θέλετε βοήθεια, βρίσκεστε στο κατάλληλο... μέρος! Μέσα σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες ιδέες και κάποια ρούχα «κλειδιά», τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να λάμψετε, χωρίς να δυσκολεύεστε να κάνετε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που θέλετε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ή και της δεξίωσης.

συνέχεια...

Έχετε βαρεθεί τα τυπικά γλυκά που προσφέρονται στις βαπτίσεις και θέλετε να προσφέρετε κάτι διαφορετικό στους δικούς σας καλεσμένους? Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικές εναλλακτικές ιδέες για να γλυκάνετε και να εντυπωσιάσετε συγγενείς και φίλους στη βάπτιση του μικρού σας. Έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις, τις οποίες μπορείτε να δείξετε και στον ζαχαροπλάστη που έχετε επιλέξει, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ό,τι ακριβώς είχατε φανταστεί. Δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε το αγαπημένο σας γλυκάκι!

συνέχεια...

Αν και ο θηλασμός είναι κάτι το φυσικό, δεν έρχεται πάντα φυσικά σε κάθε νέα μανούλα. Γι αυτό και είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν έρθει το μωράκι σας έτσι ώστε αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε όσο το δυνατόν νωρίτερα. Στη συνέχεια αυτού του άρθρου θα διαβάσετε κάποια πράγματα που είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλες οι νέες μανούλες σχετικά με τον θηλασμό.

συνέχεια...