Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα που επηρεάζει συναισθήματα, συμπεριφορές και αντιδράσεις. Γι αυτό, όλο και περισσότεροι γονείς εκθέτουν ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης το έμβρυο σε αυτή. Προσοχή, βέβαια, χρειάζεται στο είδος της μουσικής, η οποία θα πρέπει να είναι χαλαρωτική, καθώς σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά που ακούνε κλασική μουσική, είναι πιο ήρεμα. Λιγότερο άγχος και καλή συμπεριφορά δεν είναι, όμως, τα μοναδικά πλεονεκτήματα, στην έκθεση των παιδιών στη μουσική ή στην ενασχόληση τους με αυτή. Υπάρχουν και τα παρακάτω οφέλη:

συνέχεια...

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αύξηση στον αριθμό των χειμωνιάτικων βαπτίσεων. Μπορεί να είναι η πιο κρύα εποχή του χρόνου και πολλές μανούλες να φοβούνται μην κρυώσουν τα μωράκια τους, αλλά υπάρχουν και πολλά θετικά στην περίπτωση μιας χειμωνιάτικης βάπτισης.

συνέχεια...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από το πρώτο χαμόγελο ενός μωρού, με τα μικροσκοπικά του δοντάκια! Για να φτάσετε όμως σε αυτή την τέλεια εικόνα, θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε την γκρίνια και τη δυσφορία του μικρού σας που πονάει, αφού βγάζει τα νεογιλά του δόντια. Και είναι αλήθεια ότι, όταν ένα μωράκι υποφέρει, υποφέρει και ολόκληρη η οικογένεια. Συνεχίστε την ανάγνωση, για να βρείτε μερικούς τρόπους να ανακουφίσετε το παιδί σας κατά τη διάρκεια αυτής της οδυνηρής φάσης.

συνέχεια...

Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε μέχρι να φτάσει το μωράκι σας στην αγκαλιά σας? Λοιπόν, υπάρχει μία λίστα που μπορείτε να κάνετε ώστε να νιώθετε σούπερ οργανωμένη και έτοιμη για τη ζωή σας ως νέα μαμά. Η διαδικασία θα γίνει ακόμη πιο εύκολη αν μοιράσετε τα πράγματα που έχετε να κάνετε στους μήνες που ακολουθούν μέχρι τον τοκετό. Δείτε στη συνέχεια του άρθρου τι σας προτείνουμε και ετοιμάστε τη λίστα με τα απαραίτητα μέχρι την άφιξη του μικρού σας.

συνέχεια...

Σε λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη η Cryo-Save, η κορυφαία διεθνής τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων ετοιμάζει μία ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Φυλάξτε σήμερα τα βλαστικά κύτταρα του παιδιού σας στην Ελβετία και προφυλάξτε το μέλλον του»

συνέχεια...